Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Egyszerű borsófőzelék pulykahússal

Hozzávalók

  • 20 dkg pulykacomb
  • 1 db paprika
  • 1 db paradicsom
  • 25 dkg zöldborsó (mirelit)
  • 1 ek libazsír
  • 2 szál petrezselyem
  • bors (fekete, őrölt)
  • 1 dl víz
  • 1 ek liszt
  • 1 dl tejföl
  • piros paprika (őrölt)

Elkészítés

    1. A pulykacombot kicsontozzuk, a húst megmossuk, lecsöpögtetjük, majd kockára vágjuk. 
    2. A paprikát és a paradicsomot feldaraboljuk. Egy serpenyőben felmelegítjük a libazsírt, rátesszük a felkockázott húst és puhára sütjük.
    3. Hozzáadjuk a zöldségeket. Fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal. Hozzáöntjük a vizet és összepároljuk.
    4. Amikor a borsó megpuhult, lisztes tejföllel behabarjuk. Tálaláskor tejfölt kanalazunk rá és piros paprikával megszórva tálaljuk.

    EGYSZERŰ SONKÁS-BORSÓS TÉSZTA>>> 

    ZÖLDBORSÓS-TEJSZÍNES CSIRKECOMB>>> 

    ZÖLDBORSÓS RIZOTTÓ>>> 

Megjegyzés

Zöldborsófőzelék egy kicsit másképp. Jó átvágyat hozzá!

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin