Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mit csináljunk a borsóból? 11 szuper recept a főzeléktől a rizottóig

A legjobb zsenge zöldborsó minden bizonnyal a saját kertben szüretelt termés, különösen az első a szezonban – ha azonban erre nincs lehetőség, irány a piac! Az élénkzöld hüvelyekben rejlő borsószemek annyira zamatosak, hogy akár azon frissen is nassolhatók, mégis szerencsésebb talán, ha a fazékba vándorolva teljesednek ki. Íme 11 szuper borsós recept.
1. ZÖLDBORSÓFŐZELÉK >>> 
2. BORSÓKRÉMLEVES BACONBE TEKERT GRISSINIVEL >>> 
3. CSIRKÉS-BORSÓS METÉLT >>> 
4. HAGYMÁS-BORSÓS FRITTATA >>> 
5. ZÖLDBORSÓKRÉM PIRÍTÓSSAL >>> 
6. FOKHAGYMÁS-MUSTÁROS PULYAKOCKA BORSÓS-PARMEZÁNOS TÉSZTÁVAL >>> 
7. ZÖLDBORSÓS-ZABPELYHES LEPÉNY >>> 
8. ZÖLDBORSÓS BURGONYKROKETT >>> 
9. FEHÉRBOROS ZÖLDBORSÓKRÉMLEVES >>> 
10. TÁRKONYOS CSIRKERIZOTTÓ >>> 
11. ZÖLDBORSÓS-FETÁS KÖLES >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss