Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borotvát talált a Happy Meal menüjében egy kisfiú

default user icon
MME
Amikor a 4 éves Emmett kibontotta McDonald's Happy Meal dobozát, nem sejtette, hogy a várva várt játék helyett mit talál a megszokott sajtburgere mellett.

 A McDonald's Happy Meal menüjében lévő ajándékok már igen sokfélék voltak az utóbbi időben: kirakósok, könyvek, játékfigyurák és plüssök váltották egymást - de ilyen váratlan meglepetést még egy gyerek sem talált a dobozában, mint a négyéves amerikai Emmett:

 

A kerámialapos tűzhellyel rendelkezők jól látják: a képen egy tűzhelytisztító borotvapenge látható. A gyermek édesapja szerencsére időben észrevette, hogy nem egy újfajta ajándék, henm egy veszélyes konyhai eszközzel hadonászik a kisfiú, azonnal elvette tőle azt, és az üzletvezetőhöz sietett vele. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy az eszköz valószínűleg a gyorsétterem konyhai munkálatai közben, véletlenül került bele a dobozba. Mivel az esetet szerencsére mindenki, sérülésmetsen megúszta, egy bocsánatkérés és egy bónusz Happy Meal menü felajánlásával elintézhető volt az ügy. 

A tanulság az, hogy szülőként nem lehetünk elég óvatosak, balesetek mindenhol előfordulhatnak - még egy szupercsaládbarát gyorsétteremben is.

Ezek is érdekelhetnek

Friss