Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borjútárca

MME MME
2 5/5
75 perc
bonyolult
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A tojást felverjük. A juhsajtot fazékban széttördeljük, felolvasztjuk a mustárral, rákenjük 4 szelet húsra, ráteszünk 1–1 szelet tarját, és lefedjük egy másik hússzelettel. Kézzel összenyomjuk, és lisztben, a tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk. A répát meghámozzuk, és vastag csíkokra vágjuk. A zöldbab végeit levágjuk.
Elkészítés: A sárgarépát és a zöldbabot 1–1 babérlevéllel ízesítve külön-külön forró sós vízben megfőzzük. Az újhagyma zöldjéből madzagot csinálunk, és átkötjük vele a zöldségeket. A húsokat forró olajban kisütjük, megsózzuk, és melegen tartjuk. A vajat felolvasztjuk, és megpirítjuk benne az összekötözött zöldségeket. A húst a sárgarépával és a zöldbabbal tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss