Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borjúszelet Cézár-salátával

MME MME
5/5
30 perc
mester
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Elkészítése: Serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítjuk a mandulákat, majd hagyjuk kihűlni. Az öntethez pürét készítünk a mustárból, a szardellafilékből, a citromléből és a zöldséglevesből. Belekeverjük az olajat, majd sóval és borssal ízesítjük. A salátát leveleire szedjük, megmossuk és lecsepegtetjük. Apróra tépdessük a leveleket, majd hozzáadjuk a félbevágott koktélparadicsomokat. Lereszeljük a sajtot. Kiklopfoljuk a borjúszeleteket, ráfektetünk egy-egy szelet sonkát és zsályalevelet. Összetekerjük, megtűzzük fogpiszkálóval, majd forró olajban minden oldalán 2-3 percig sütjük. A végén sózzuk és borsozzuk a hússzeleteket is. Ráöntjük az öntetet a salátára, megszórjuk a reszelt sajttal, és a hússal együtt tálaljuk.

Megjegyzés

1 adag: 440 kalória, 33 g fehérje, 28 g zsír, 5 g szénhidrát
Elkészítési idő: kb. 30 perc
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss