Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borjúrolád pikáns töltelékkel

MME MME
60 perc
mester
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A rizst 1/4 liter vízben megpároljuk, és szitán lecsurgatjuk. A hagymát és fokhagymát felaprítjuk, és 2 evőkanál vajban megpuhítjuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a rizst, a mandulát, a fűszereket, a mazsolát és a felaprított sárgabarackot, majd a darált húst. A kapott tölteléket a hússzeletekre tesszük és felcsavarjuk. A roládot megkötjük, lisztbe megforgatjuk. 2 evőkanál vajon átsütjük minden oldalát, és forró levest öntünk alá. Fedő alatt pároljuk, a madzagot levesszük. A roládokat előmelegített tálra tesszük, a mártást még rövid ideig főzzük. Vajon párolt kelbimbóval nagyon finom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss