Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Borjúbecsinált

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 40 dkg pörköltnek való borjúhús
  • 30 dkg leveszöldség (sárgarépa, fehérrépa, kevés zeller)
  • 2 dkg zsír
  • 2 dkg liszt
  • 1 tojás sárgája
  • fél citrom
  • pici só

Elkészítés

    Elkészítés: A húst 1-1,5 cm-es kockákra vágjuk, 2 dkg zsíron gyengén megsózva fedő alatt puhára pároljuk. Közben hozzáadjuk a megtisztított és felaprított leveszöldséget. Zsírjára pirítjuk és 1 kanál liszttel meghintjük. Utána vízzel felengedjük, és mindent puhára főzünk.

    A tűzről levéve citrommal savanyítjuk, és hozzákeverünk 1 tojás sárgáját.

    Forrón tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin