Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Eger, Villány, Tokaj - 3 szuper szállás borkedvelőknek

Borkóstolós, ott alvós nyári kiruccanást tervezel a pároddal vagy a családdal? Mutatunk 3 remek helyet – a kempingtől a butikhotelig!
BORKEMPING ÉS VENYIGE SPA >>> 

A természet lágy ölén ismerkedhetsz a szőlőtermesztéssel, ha Eger egyik legszebb fekvésű dűlője felé veszed az irányt. Az Almagyar-Érseki Szőlőbirtokon (AÉS) a tőkéktől karnyújtásnyira megszállhatsz a luxust mellőző, de összkomfortos csőszkunyhóban, sátrat verhetsz vagy leállíthatod a lakókocsidat a borkempingben. A borteraszon csodás környezetben kóstolgathatod az AÉS naturális borait, rendelhetsz hideg és meleg ételeket, sőt ihatsz Csernus-féle DEPRESSO kávét is. Ha utóbbitól nem frissülnél fel eléggé, megmártózhatsz a kempinghez tartozó Venyige Spában.

BORVACSORA ÉS WELLNESS >>> 

Testedet-lelkedet kényeztetheted Villányban, és ki sem kell mozdulnod a Crocus Borhotelból. Az épületben található, szabadon látogatható Mandula Étteremben a kiváló helyi alapanyagokra épülő kreatív konyhával kényeztetik a bor és a gasztronómia rajongóit. Szerveznek 6-7 fogásos borvacsorákat is, amelyeken a hagyományos sváb és magyar ételek újragondolt változatait szolgálják fel, a hozzájuk illő borokkal. Mondani sem kell, hogy a vinoterápiás wellness központban nagyrészt a Gere Attila Pincészet villányi bioültetvényéről származó adalékokat használnak a kezelésekhez.

BUTIKHOTEL ÉS PIKNIK >>> 

A Tokaji Borvidékre húz a szíved, és prémium szolgáltatásokra vágysz? Mádon a szőlőhegy közelségében, helyi anyagok felhasználásával épült fel a Botrytis Hotel. Ebben a családias butikszállodában gyermekfelügyeletet is vállalnak, ha kimaradnál egy esti programra. Vagy benevezhetsz egy kalandos dűlőtúrára, hogy autentikus környezetben, szakszerű bemutatást követően kóstolhasd a Szent Tamás Pincészet borait és a lenyűgöző panorámájú Szent Tamás tetőn falatozz a borkonyhájáról nevezetes Gusteau Kulináris Élményműhely piknikkosarából.

TOP 3 BUDAPESTI TETŐTERASZ NYÁRI ESTÉKRE >>> 
TOP 4 MAGYAR CUKRÁSZDA HÉTVÉGI TALÁLKÁKHOZ >>> 
HOL EGYÜNK A BALATONNÁL? ÍME A LEGJOBB VENDÉGLÁTÓHELYEK LISTÁJA! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss