Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bolognaival töltött gombafejek, Eve konyhájából

45 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az aprított hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borrsozzuk, majd megszórjuk oregánóval. A húst fehéredésig sütjük, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és forrásig főzzük.
  2. Megtisztítjuk a gombát, majd ha a hús kész, megtöltjük vele a gombafejeket, sajtot szórunk rá és előmelegített sűtőben 180 fokon kb. 20 percig sütjük.

12+1 GOMBÁS ÉTEL, AMINEK NEM TUDSZ ELLENÁLLNI>>> 

BOLOGNAI PENNE, AHOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD - VIDEÓ!>>> 

ÍGY KERÜLD EL A MÉRGEZÉST! MUTATJUK, MIRE VIGYÁZZ, HA GOMBÁT VESZEL>>> 

 

Megjegyzés

Ha elkészítetted, visszajelzésed a komment szekcióban várom! Jó étvágyat hozzá! :) - Misseve

Ezek is érdekelhetnek