Elkészítés: A hagymát felaprítjuk, a cukkinit felkockázzuk. Az olaj egyik részén megpároljuk a zöldségeket, majd a húst is megpirítjuk, és ezután hozzáadjuk a KNORR Bolognai spagetti Rafinériát, és azonnal, kevergetve felöntjük 2,5 dl hideg vizzel, utána hozzáadjuk a mexikói zöldséget és kevergetve felforraljuk, majd gyenge tűzön készre főzzük (kb. 8-10 perc). Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A töltelék felét beletöltjük két egymásra helyezett, olajjal megkent réteslapba és feltekerjük. Ugyanezt megismételjük a hátralévő két lappal is. A rétesek tetejét is megkenjük olajjal és tepsiben, 200 fokos sütőben 10 perc alatt készre sütjük őket.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre