Elkészítés: A szalonnát, a zöldségeket és a vöröshagymát apróra vágjuk. A vajat serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a szalonnadarabkákat, és aranyszínűre pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldséget, majd kis lángon 8 percig pároljuk, közben megkeverjük. Hozzáadjuk a darált húst, az apróra vágott csirkemájat is. Felöntjük a húslevessel és a borral, beletesszük az áttört paradicsomot. Felforraljuk, majd lefedve, kis lángon, 2,5 órán keresztül lassan főzzük. Ha elpárologna a leve, aláöntünk még egy kevés húslevest. A kifőzött, leszűrt spagetti tésztával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre