Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bolognai ragu spagettivel

75 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

  1. A szalonnát vékony csíkokra, a hagymákat finomra aprítjuk.
  2. A felhevített olajban megpirítjuk a szalonnát, rajta üvegesre dinszteljük a vöröshagymát. Átpirítjuk a felaprított fokhagymát és a durvára reszelt zöldségeket. Ezután a darált húst fehéredésig pirítjuk rajta.
  3. Hozzáadjuk a paradicsomkonzervet, fakanállal kissé szétzúzzuk a paradicsomdarabokat, és egy kevés vízzel pároljuk, néha megkevergetve kb. 45 percig. Közben ízlés szerint fűszerezzük, és mártás sűrűségűre főzzük.
  4. A spagettit bő, sós vízben kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd leszűrjük. A raguval és reszelt sajttal tálaljuk

Ezek is érdekelhetnek

Friss