Elkészítés: A sertéslábakat megfőzzük, kihűtjük, és óvatosan kicsontozzuk, hogy minél jobban egyben maradjon.
A szalonnát felkockázzuk, kedvenc serpenyőnkben kisütjük, a pörcöt kihalásszuk és félretesszük. A hagymát finomra vágjuk, a májat felcsíkozzuk, és a visszamaradt zsírban megpirítjuk. Megvárjuk, amíg kihűl, fűszerezzük, hozzáadjuk a nyers tojásokat és az összezúzott fokhagymát. Izmos jobbunkkal összedolgozzuk, és megtöltjük vele a lábakat.
Megformázzuk, alufóliába csavarjuk, és sós vízben fél óra alatt megpároljuk. Ezek után kihántjuk a burkából, ismét elővesszük kedves serpenyőnket, és némi olajban szép pirosra sütjük ételünket.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre