Bolero szelet

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • A tésztához:
  • 20 dkg porcukor
  • 20 dkg liszt
  • 4 db tojás
  • 1 dl tej
  • 1 dl olaj
  • 1/2 csomag sütőpor
  • A krémhez:
  • 1 nagy pohár /450g/ tejföl
  • 3 csomag vaníliás cukor
  • A mázhoz:
  • 7 dl víz
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 20 dkg porcukor
  • 2 csomag italpor (szamóca, erdei gyümölcs, vagy ízlés szerint)

Elkészítés

    Elkészítés: 1. A tésztához a porcukrot és a tojást habosra keverjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót, a tojások fehérjét felverve. Előmelegített sütőben megsütjük.

    2. A krémhez a tejfölt elkeverjük a vaníliás cukorral. A kihűlt tésztára kenjük.

    3. Végül a mázhoz 7 dl vízben a 2 csomag vaníliás pudingot 20 dkg porcukorral felfőzzük, langyosra hűtjük, majd hozzáadunk 2 csomag italport. A tejfölös krém tetejére öntjük, 1 óra múlva szeletelhető.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin