Keress receptre vagy hozzávalóra

Bögrében sült paradicsomos tészta

default user icon

Hozzávalók

  • 1 kis üveg pizzaszósz
  • 1 ek olívaolaj
  • 4 ek mozzarella (reszelve)
  • 2 tk friss bazsalikom (aprítva)
  • 10 dkg rigatoni tészta
  • 1 ek parmezán (reszelve)

Elkészítés

    1. A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint. Leszűrjük, és olívaolajjal összekeverjük, hogy ne álljon össze.
    2. Egy hőálló bögrébe vagy szufléformába pizzaszószt kanalazunk, megszórjuk felkockázott mozzarellával, aztán a felaprított bazsalikommal, majd ismét paradicsomszószt és mozzarellát teszünk rá, végül a kifőtt tésztával körberakjuk az edényünket, rámerünk a paradicsomszószból, megszórjuk parmezánnal, és 15 perce 170 fokra előmelegített sütőbe rakjuk.
    3. Negyed óra elteltével kivesszük a tésztát a sütőből, és egy tányérra borítjuk. Melegen fogyasztjuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek