Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bögrés fasírtgolyó

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás

Elkészítés

  1. A bögrés fasírtgolyó elkészítéséhez a darált húst tálba tesszük. Villával szét nyomkodjuk.
  2. Hozzáadjuk az őrölt paprikát, a sót, a borsot, az apróra vágott petrezselymet és vöröshagymát, a préselt fokhagymát. Hozzáadjuk a zsemlemorzsát, az olajat és végül a tojásokat is. Alaposan összedolgozzuk. Ezután nagyjából 3 centi átmérőjű golyókat formázunk belőle.  
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a fasírtgolyókat, majd 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

    Segítségül: 1 bögre = kb. 2,5 dl

Nézzétek meg videón is, hogyan készül a bögrés fasírtgolyó

Ezek is érdekelhetnek

Friss