Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra verem, majd hozzáadom a lisztet, vizet, sütőport. Közben előmelegítem a sütőt kb. 200 fokra, kivajazok-kilisztezek egy tálat. A nutellát felolvasztom. Amikor már folyik, de még*lötyög* egy kicsit, elkeverem a tejjel. A masszába belekeverem az apróra zúzott piskótát, majd a kakaóport is hozzáeverem. Hozzáadom a nagyobb darab kekszeket és a nutella-szószt, és csak úgy nagyjából keverem el, ne tűnjön el a nutella vonala teljesen.
Ezt a tálba öntöm, és megszórom alaposan mandulával. A csokilapokból csíkokat rakok a tésztára, majd a sütőben addig sütöm, amíg nem ragad már sehol a tészta alja.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre