Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Bográcsos pörkölt

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg sertéscomb
  • 2 fej vörös hagyma
  • 3 gerezd fok hagyma
  • fok hagymakrém
  • gulyáskrém (ízlés szerint lehet csípős is)
  • Piros Arany
  • 1 paradicsom
  • 1 kávéskanál mustár
  • 3 dl vörösbor
  • babérlevél
  • zsír vagy olaj
  • bors
  • ételízesítő
  • pirospaprika
  • víz

Elkészítés

    Elkészítés: 1. Zsírban vagy olajban megpirítom a hagymát, a fokhagymát és az apróra vágott paradicsomot. Ízlés szerint adok hozzá borsot, ételízesítőt és pirospaprikát. 2 dl vizet öntök hozzá (lehet vörösbort is), és beleteszem a húst.

    2. Lassan ízlés szerint teszek bele fokhagymakrémet, gulyáskrémet, pirosaranyat, 1 kávéskanál mustárt és 2-3 db apróra zúzott babérlevelet.

    3. Ha a víz elfő a húsról, folyamatosan pótolom, nehogy odakapjon. Puhára főzöm a húst, végül főtt burgonyával tálalom. Bográcsban főve a legízletesebb.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin