Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát kevés zsíron megdinsztelem, majd hozzáadom a köményt, amivel kicsit együtt pirítom. Hagyom, hogy a köményszemek kipattogjanak. Beleteszem az apróbbra vágott pulykahúst, megsózom, és addig pirítom, míg kifehéredik. Felöntöm annyi vízzel, hogy bőven ellepje.
Kevés főzés után beleteszem a sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, a csokorba kötött zöldfűszereket, a nagyon apróra darabolt paradicsomot és kevés csípős paprikát. Mikor a hús már majdnem megfőtt, hozzáadom a kockázott krumplit, a csíkozott zöldpaprikát, az őrölt pirospaprikát, borsot őrlök rá, és készre főzöm.
A legvégén galuskát kavarok ki, és vágódeszkáról beleszaggatom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre