Elkészítés: A tTúrókrémhez valókat előre elkészítjük: jól összekeverjük.
A kakaós tésztához a tojássárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral és a fél citrom levével habosra keverjük, beleöntjük a tejet meg az olajat, majd hozzászitáljuk a keményítővel és sütőporral elkevert lisztet, és jól kikeverjük. A habbá felvert tojásfehérjét keverjük hozzá utoljára.
Vékonyan kivajazott, lisztezett vagy szilikonos sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a kakaós masszát, és az előre elkészített túrókrémből pöttyöket rakunk bele kanállal.
Előmelegített, 170-180 fokos sütőben 45 percig sütjük. Légkeverésesben 40 perc is elég lehet. Ne nyitogassuk a sütőt! Ha megsült, hagyjuk a tepsiben legalább fél órát hűlni, és ezután vágjuk fel 6-7 cm-es kockákra, majd ezeket a kockákat átlósan vágjuk félbe, hogy háromszögeket kapjunk.