Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vágjuk, megsózzuk, lisztben megforgatjuk, majd teflon serpenyőben olajon hirtelen megkapatjuk. Ha megpirult a csirke, akkor félretesszük egy tálba.
A forró olajba beledobjuk a felszelt fokhagymát és a félbevágott paradicsomokat. Ezeket is megsütjük, a paradicsomról lehúzzuk a bőrét (könnyen lejön), ezt is sózzuk, borsozzuk, belecsipkedjük a bazsalikomleveleket, ízlés szerint öntünk hozzá Worcesterahire szószt és Tabasco szószt, citromlét, valamint vodkát. Visszatesszük a csirkehúst a serpenyőbe, 1 dl vízzel felöntjük és összerottyantjuk.
Főtt tésztával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre