Elkészítés: Elkrémesítjük a vajat és a cukrot, a 2 egész tojással együtt habzásig keverjük, hozzáadva a narancshéjat, a sütőport és a sót. Apránként adagolva hozzákeverünk 275 g simalisztet, az összes kukoricalisztet, a mandulát és az őrölt koriandert. Ezután a maradék lisztet apránként hozzáadva addig gyúrjuk, míg puha, sima állagú nem lesz. A tésztát ezután 4 részre osztjuk, 5 cm széles, két cm magas lapos zsúrkenyér formára gyúrjuk. Kivajazott sütőlapra helyezzük, és langyos sütőben mintegy 35 perc alatt aranyszínűre sütjük. Rácson 10 percig hűlni hagyjuk, majd rézsútosan, 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket visszatesszük a sütőformába, 10 percre visszatoljuk a sütőbe. A Biscotti akkor jó, ha a szeletek mindkét oldala világos aranybarna színt kapott, és ropogós lett. Légmentesen zárt fémdobozban sokáig eltartható.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre