Részletes receptkereső »

Nyár van, nyár!

Hasznos

Válogatások

Blogok

Hozzávalók szerint

Fogások

Ésatöbbi

Diéták

Italok

Kikapcsolódás

Birsalmasajt - Mirza mama módra

Lefotóztam, levideóztam

Lefotóztam, levideóztam!

Megfőztem

Ezt a receptet már megfőztem!

A jelre kattintva a doboz kipipálódik, a recept pedig belekerül a már megfőzött receptek közé. Használatához be kell lépni.

Recept mentése

Recept mentése

Recept elküldése

Recept küldése

Cikk megosztása
Média mentése Képet, videó linkjét tölthetsz fel ehhez a recepthez

Média anyag csatolásához be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept mentése Saját recepttárba mentés

Saját recepttárba mentéshez be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept elküldése

Birsalmasajt - Mirza mama módra

Címzett neve:
Címzett e-mail címe:
Megjegyzés:
Küldő neve:
Küldő e-mail címe:
Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:

Hozzászólás a Recepthez

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!

Belépés



Hozzászólások

Összes hozzászólás: 4 db
  • 2009. október 6. 21:22
    Jó, és érthető a recept: de mi legyen a citrommal?!
    Már más is kérdezte, de elmaradt a válasz!!
  • 2009. október 6. 19:01
    A birsalmát forrástól számított 17 percig kell főzni, mert utána a zselésedése romlik. Interneten olvastam és ez nálam bevált.
  • 2007. december 8. 07:20
    Mennyi ideig kell főzni? Mert az enyémből lekvár lett! Bár a családnak így is ízlik.
  • 2007. december 7. 10:19
    A citrommal mit kell csinálni?
Hasznos csomag
előző recept
következő recept