Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Birsalmás töltött sült alma

30 perc
egyszerű
átlagos
1 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tálkában összekeverjük a mogyorót a korpával és a tejjel, majd a birsalmazselével édesítjük és ízlés szerint fahéjjal fűszerezzük.
  2. Az alma magházát kiszúrjuk. A keletkezett nyílást kiskéssel kitágítjuk, majd megtöltjük a mogyorós masszával.
  3. Az almát sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és a 180-200 fokra előmelegített sütőben sütjük 12-15 percig.

Megjegyzés

Recept és fotó: Wirths PR / Trendxpress - MME
Birsalmazselé helyett 1 tk melasszal (cukorrépasziruppal) is édesítheted a tölteléket.

Ezek is érdekelhetnek

Friss