Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Birkaragu kertészné módra

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg birkacomb (faggyútól megtisztítva, megmosva, apróra vágva)
  • 16 szem gyöngy hagyma
  • 3 db paradicsom hámozva
  • 5 dl húslé (lehet kockából is)
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • 3 db ecetes paradicsompaprika apróra vágva
  • 6 evőkanál vaj
  • 3 sárga répa meghámozva, szeletelve
  • 25 dkg friss vagy konzerv borsó
  • 3 evőkanál apróra vágott kapor
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • bors

Elkészítés

    Elkészítés: Ecetes ruhával töröljük át a húskockákat. Vajban pároljuk kb. 15 percig, állandóan forgatva. Adjuk hozzá előbb a sárgarépát, forgassuk 1-2 percig, majd a paradicsomot, a hagymát, a fokhagymát, az ecetes paradicsompaprikát és a zöldborsót. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a leves harmadát.

    Kb. 1,5 óráig főzzük, minden félórában öntsünk rá levest. A legvégén hintsünk rá kaprot és pirospaprikát.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin