Elkészítés: Először félbevágom a kifliket és kibelezem őket. A belsejét beáztatom tejbe. A kapott mennyiséget elfelezem.
A dióhoz és a túróhoz külön-külön hozzáadom a 2-2 evőkanál cukrot és az 1-1 csomag vaníliás cukrot. (Aki kevésbé szereti az édes dolgokat, elhagyhatja a cukrot, anélkül is finom.) Miután összekevertem a töltelékeket, a maradék tejben megforgatom a felezett kifliket, és elkezdem tölteni azokat.
Miután a töltögetéssel végeztem, a tojásokat felverem, belemártom a kifliket, és forró olajban pár perc alatt aranybarnára sütöm.
Jó étvágyat kívánok!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre