Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bio sampon a haj és a test egészségéért

default user icon
MME
Igaz, hogy a frizuránk állapota legfőképpen genetikai tényezőktől és a táplálkozási szokásoktól függ, de azért a hajápolási szokások is nagyban befolyásolják, hogy mennyire tűnnek egészségesnek, fényesnek és dúsnak a tincsek. Erről pedig sokan hajlamosak megfeledkezni, ahogy arról is, hogy amit a hajukra tesznek, az a fejbőrükkel is érintkezik, amin keresztül sok minden bekerülhet a szervezetükbe.

Márpedig, ha nem a bio sampon mellett döntünk, akkor számos vegyi anyag is be fog jutni ilyen módon a testünkbe, amelyek károsíthatják az egészségünket. A szintetikus anyagok egyébként a hajnak sem tesznek jót, sőt, súlyosbíthatják a problémákat vagy előidézhetnek olyan kellemetlenségeket, mint a szárazság, a zsírosodás vagy éppen a korpásodás. Igen, elvileg ezek ellen kellene küzdeniük, de a valóság az, hogy legtöbb csak pillanatnyi megoldást kínál és hosszútávon inkább negatív hatásuk van, mint pozitív.

Ezek helyett, sokkal jobb választást jelent a bio sampon, vagy samponhab, ami természetes bio hatóanyagokat tartalmaz és éppen ezért nincs semmilyen várható mellékhatása. Persze akadnak szélsőséges esetek, hiszen egyesek bizonyos növényekre, virágokra, gyümölcsökre is allergiásak, de szinte csak pozitív visszajelzések vannak a bio sampon kapcsán, de nemcsak a kellemetlen tünetek hiánya, hanem a kiemelkedő hatékonyság miatt is. Egyetlen kérdés merült csak fel a száraz, töredezésre hajlamos haj esetén: Melyik hajfény spray-t, hajbalzsamot célszerű alkalmazni a bio samponozást követően? Az SLS-mentes, kevésbé drasztikus tenzideket tartalmazó samponok a hajhagymákat és hajas fejbőrt harmonikusabb működésében segítik. Igy a hajhullás kockázata is csökkenhet.

Ha szeretne Ön is kímélő ápolást biztosítani a hajkoronájának úgy, hogy közben az egészségét is megóvja, akkor tegyen egy próbát a BIOLA készítményekkel, amelyek a 100% bioaktív hatóanyagaiknak köszönhetően, tökéletesen megfelelnek ezen kívánalmaknak! Ezen bio sampon változatok között ugyanúgy megtalálhatóak a különböző problémák enyhítésére szolgáló termékek, mint a szintetikus készítmények között, tehát a hajhullással, korpával, gyors zsírosodással küzdő személyek, illetve az érzékeny fejbőrrel rendelkezők sem kell lemondjanak az ezek által nyújtott előnyökről. Sőt, natúr hatóanyagú balzsamokat, hajvégápolókat is találhat mindenki az igényeinek és a haja állapotának megfelelően, amelyekkel még inkább fokozhatják a bio sampon vagy samponhab hatását.

A LEGOLCSÓBB HÁZI SZÉPSÉGTRÜKKÖK, AMIKET MUSZÁJ KIPRÓBÁLNOD!>>> 

TÖREDEZIK A HAJAD? PATTANÁSOS A BŐRÖD? EZEKET KELL ENNED!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss