Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bezár Budapest népszerű lángosozója

default user icon
MME
Lehúzza a rolót a főváros egyik kedvelt lángosozója az Arany János utcai metrómegállóban. Leginkább a hétvégi éjszakában, megfáradtan, hazafelé ballagó bulizók egyik mentsvára volt, ám a hét többi napján is gyakran kígyózott előtte a lángosozni vágyók vendégek véget nem érő sora. Utoljára február 28-án haraphatunk egy jókorát a legendás fokhagymás-tejfölös hungarikumból.

Mint arról sokan hallottak, folytatódik az M3-as metró rekonstrukciója, ami márciusban az Arany János utcai állomást is eléri. Ebből kifolyólag lebontásra kerül a megálló épülete, vele együtt pedig a méltán nagy hírű Retro Lángosost is a földdel teszik egyelővé.

A Retro Lángos a következőképpen jelentette be a szomorú hírt közösségi oldalán:

 

"BULDÓZER PARTY!!! Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak, az Arany János Utca metróállomás következik. :(( Sajnos, minket is utolért a végzet. Buldózerek szántják fel a frissen felújított teret, és a kedvenc lángosozótok is áldozatául esik. :((( Gyertek, és még utoljára tejföllözzük össze magunkat az elmúlt évek emlékére! Február 29-e a végitélet napja! Az utolsó hétvégére szines programokkal várunk mindenkit; fedett pályás fokhagymaevőverseny, lángosfrizbi, majd 21 órától a lángoskönyöklőn Tarlós és Karácsony Gergő szkanderverseny következik tüzijáték és trambulin kíséretében. A helyes megfejtők között egy kiló BL-55-ös lisztet sorsolunk ki. Kedves barátaink, vendégeink! Sajnálattal értesültünk, hogy az Arany János utcai metróállomás felújítása miatt február 29-e után be kell zárnunk a szeretett büfénket! Gyertek velünk és együnk egy jó lángost utoljára!"

LUSTA LÁNGOS >>> 

SAJTOS-TEJFÖLÖS HÁZI LÁNGOS >>>

GYORSAN KÖNNYŰT: VENDÉGVÁRÓ SAJTOS ROPOGÓS POFONEGYSZERŰEN >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss