Elkészítés: Felhevített olajban a szalonnát kisütöm, beledinsztelem a vöröshagymát és a fokhagymát. A húst hozzáadva magas hőfokon fehéredésig pirítom. Sózom, borsozom, aláöntöm a sört, puhulásig takarékon párolom. A párolás utolsó harmadában hozzáadom a gombát és a lecsót, ízesítem kakukkfűvel, piros arannyal.
A tejszínből és a tejfölből a liszttel habarást készítek, és besűrítem az ételt. A legvégén sok petrezselyemmel meghintem, egyet forralok rajta, szükség szerint utána ízesítem.
Köretként nokedlit, párolt rizst, főtt tésztát adhatunk, és kínáljunk hozzá friss salátát.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre