Elkészítés: A tésztát felteszem főni.
A zsíros szalonnát felkockázom, kieresztem a zsírját, a 2 felkockázott hagymát megdinsztelek benne. Ezután a felcsíkozott sonkát beleteszem, 10 percig pirítom kevergetve, hogy le ne kapjon. Borsozom, a kurkumát beleszórom. Ezután jöhetnek a zöldségek felcsíkozva, a maradék hagyma is, majd a bacon. Összeforgatom, felöntöm kevés vízzel, hozzáadom a petrezselymet, és 10 perc alatt összefőzöm.
A leszűrt tésztával együtt egy nagy tepsibe öntöm. A tejfölt összekeverem a lereszelt sajttal, egy kis vízzel hígítom, ráöntöm a tésztára, összeforgatom alaposan, és 200 fokos sütőbe tolom 30 percre.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre