Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Betyár pulykamell

MME MME
5/5
60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd bekenjük a gyömbér, a méz és a citromlé keverékével, egy edényben egymásra rakjuk, végül fóliával lefedjük. 1 napig a hűtőben érleljük.

A sajtból, az apróra darabolt füstölt kolbászból, a tört fokhagymából, a paprikából, 1 tojásból masszát készítünk, és rákenjük a húsokra, amiket feltekerünk.

Ezután beleforgatjuk lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába, s forró olajban kisütjük.

Burgonyapürével, céklával, ecetes paprikával és csemegeuborkával körítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek