Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ben Affleck is végigcsinálta Jennifer Lopez 10 napos diétáját

default user icon
MME
Jennifer Lopez és szerelme, Alex Rodriguez „10 napig semmi cukor” kihívása alaposan felrázta Hollywoodot. Még J. Lo exe, Ben Affleck is kedvet kapott a szigorú diétához, aki színésznőhöz hasonlóan nagyon nehezen viselte a cukor- és szénhidrátstoppot.

Jennifer Lopez január végén az Instagramon közzétett posztjában jelentette be: mostantól 10 napig egyáltalán nem eszik olyan ételt, ami cukrot és szénhidrátot tartalmaz. A teljes megvonás nem Lopez, hanem az edzője, Dodd Romero ötlete volt - így szerette volna bombaformába hozni a színésznőt új filmje kedvéért, amiben sztriptíztáncosnőt alakít majd.

 

Bár J. Lo elmondta, hogy a kihívás sokkal keményebb volt a vártnál, és nagyon nehezen viselte, jó néhány celeb, köztük Ben Affleck is kedvet kapott ahhoz, hogy kipróbálja. A színész hétfő reggel a TODAY show-ban árulta el, hogy ő is belevágott a szigorú diétába.

„Nem könnyű! Elismerem, hogy kicsit kemény volt, de azóta jobban érzem magam. Az első pár nap szörnyű volt, mert nagyon hiányzott a kenyér és a cukor” - meséli Ben. „Ez egy olyan dolog, ami először szörnyűnek tűnik, de amikor megcsinálod, büszke vagy magadra, és jól érzed magad a bőrödben.”


És hogy mit evett először, miután végigcsinálta a kihívást? Talán meglepő, de nem a cukrászdába vezetett az első útja, hanem a pékségbe. „Ahogy véget ért a 10 nap, rögtön megettem három bagelt” - vallotta be.

JENNIFER LOPEZ 10 NAPIG NEM EVETT CUKROT ÉS DURVA ELVONÁSI TÜNETEI VOLTAK>>> 

5 JEL, HOGY TÚL SOK CUKROT ESZEL>>> 

DURVA! EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA KÉT HÉTIG NEM ESZEL CUKROT!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss