Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Konyhai trükkök egy mesterszakácstól: Bede Róbert visszatér!

default user icon
MME
Az ország imádott mesterszakácsa, Bede Róbert friss műsorral jelentkezik a hétvégén. 12 éve főz a csatornán, eddig 25 műsorban láthattuk, melyek során ételek százait sütötte-főzte meg – és tarsolya még mindig tele van receptekkel. Ezt be is bizonyítja a TV Paprika legújabb, saját gyártású, „Bede Róbert mesterfogásai” című műsorában, július 16-tól.

A „Bede Róbert mesterfogásai” epizódjaiban olyan ételek készülnek, melyek elkészítése és a hozzávalók beszerzése sem túl bonyolult. A mesterszakács a legegyszerűbb ételekről is mindig tud valami újat mondani: történeti információkkal, apró konyhai trükkökkel és mesterfogásokkal szolgál a rendszeresen és az alkalmanként  főzők számára egyaránt.

Szilvalekváros kelt tészta, padlizsánkrém, borjú borda tükörtojással, szardellával és szalmaburgonyával, vagy töltött sertés dagadó spenótos árpagyönggyel – hogy, csak néhányat említsünk a műsorban készülő finomságok közül.

A fogások elkészítésének minden mozzanatát a mesterszakács a már jól ismert, barátságos és profi, egyszóval „bederobis” stílusban mutatja be, ugyanakkora lelkesedéssel, mint ahogyan kezdetben megismerhették a TV Paprika nézői.

A „Bede Róbert mesterfogásai” című műsor az első, amit a TV Paprika tavasszal elkészült, vadonatúj stúdiójában forgattak. A 16 részes sorozat július 16-tól, minden hétvégén, 16 órakor, dupla epizódokkal látható majd a TV Paprikán.

Ezek is érdekelhetnek

Friss