Egy mélyebb tálban a tojást az olajjal összekeverjük, majd felváltva, apránként hozzáadjuk a lisztet és a tejet, a végén hozzáöntjük a vizet, és egy kicsit pihenni hagyjuk. A palacsintasütőbe egy pár csepp olajat teszünk, felforrósítjuk, majd a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
A lereszelt hagymát az olajon megdinszteljük, beletsszük a darált húst, és megszórjuk őrölt pirospaprikával. Amikor a hús zsírjára sült, kifehéredett, felöntjük a paradicsomlével, majd sóval és bazsalikommal ízesítjük. Megszórjuk a liszttel, összefőzzük a tejföllel, majd egy nagyobb szűrőn leszűrjük.
Az átszűrt darálthúsos töltelékkel a palacsintákat megtöltjük, és négyrét hajtjuk, és egy kivajazott hőálló tálba tesszük úgy, hogy kissé fedjék egymást, majd tetejére öntjük a leszűrt levet, végül erre szórjuk a reszelt sajtot.
20 percre 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Az elkészült ételt friss bazsalikomlevéllel, paradicsommal díszítjük, így tálaljuk.