Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Batyuban sült hús

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 20 dkg sertéshús
  • 20 dkg csirkemellfilé
  • 20 dkg szárnyasmáj
  • 2 db grillkolbász
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 csokor új hagyma
  • 1 piros és 1 sárga paprika
  • 10 dkg laskagomba
  • 10 dkg kemény sajt
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 kg burgonya
  • 1 teáskanál só
  • grill és mexikói fűszerkeverék
  • felaprított friss petrezselyemzöld
  • bazsalikom

Elkészítés

    Elkészítés: A húsokat, a szalonnát, a gombát és a paprikát felcsíkozzuk. A grillkolbászokat és a burgonyát 8 felé vágjuk. Az újhagymát felaprítjuk.

    Mindent belerakunk egy nagy tálba, fűszerezzük, sózzuk, majd alaposan összekeverjük. Alufóliából 4 egyforma négyzetet vágunk, és mindegyiket jól megkenjük az olívaolajjal. Elosztjuk rajtuk a húsos keveréket, és megszórjuk a reszelt sajttal, majd szorosan lezárjuk a csomagokat.

    Grillrácson vagy sütőben sütjük fél óráig a batyukat, majd tálaláskor megszórjuk a zöldfűszerekkel.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin