Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Batyuban sült hús

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húsokat, a szalonnát, a gombát és a paprikát felcsíkozzuk. A grillkolbászokat és a burgonyát 8 felé vágjuk. Az újhagymát felaprítjuk.

Mindent belerakunk egy nagy tálba, fűszerezzük, sózzuk, majd alaposan összekeverjük. Alufóliából 4 egyforma négyzetet vágunk, és mindegyiket jól megkenjük az olívaolajjal. Elosztjuk rajtuk a húsos keveréket, és megszórjuk a reszelt sajttal, majd szorosan lezárjuk a csomagokat.

Grillrácson vagy sütőben sütjük fél óráig a batyukat, majd tálaláskor megszórjuk a zöldfűszerekkel.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss