Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Barna sörrel párolt korianderes csirkemell

MME MME
2 3.3/5
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csíkokra vágott csirkemelleket a vaj és az olívaolaj keverékén megfuttatjuk, hogy a hús kifehéredjen. A baracklekvárt, a barna sört, a hagymát és a fokhagymát összekverjük, és a közben enyhén megsózott csirkemellhez adjuk. Megvárjuk, míg elkezd forrni, majd közepes lángon kb. 5-6 percig főzzük. Néha nem árt megkavargatni. Ezután hozzáöntjük a tejszínt, belerakjuk a koriandert. Ezután eegyet forralunk rajta, és máris tálalhatjuk. Krumplipüré vagy krokett illik hozzá.

Megjegyzés

A sör, a baracklekvár és a koriander együttes ízharmóniája valóban különleges, kicsit távol-keleti ízvilágot kölcsönöz ennek a gyorsan elkészíthető ételkülönlegességnek. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss