Elkészítés: A 2 tojást a 2 evőkanál mézzel, a 20 dkg cukorral, a szódaporral, a 10 dkg margarinnal és a 2 evőkanál kakaóval gőz fölött habosra kavarjuk, és annyi lisztet adunk hozzá, amennyit felvesz, hogy jó nyújtható legyen (ezért nincs pontos dkg a lisztnél, de kb. 50-60 dkg kell belőle). A kidolgozott masszát 4 részre osztjuk, és 250 fokos előmelegitett sütőben kb. 7-8 perc alatt 4 lapot sütünk, kikent tepsi hátán. (Ha kész van, így könnyebb levenni a lapot, mintha tepsiben sülne.)
A krémhez fél liter tej, 4 evőkanál liszt és 25 dkg cukor keverékéből pépet főzünk. A 25 dkg margarint a 2 csomag vanílias cukorral kikavarjuk, majd összevegyítjük a péppel. Így már meg is lettek a barna lapok és a szép fehér krém. Összerakjuk a lapokat (3 rétegben lesz krém a lapok között, alulra és felülre is mézes lap kerüljön). Ezután 1 pálinkáspohárnyi vizet 1 evőkanál kakaóval és 3 evőkanál cukorral felteszünk főni. Amikor sűrűsödni kezd, tojásnyi margarint adunk hozzá. Ha a margarin elolvadt és jól besűrűsödött a glazúr, melegen ráöntjük a süti tetejére. Lehet díszíteni dekorcukorral is.