Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bárányhúsos pásztor pite erdei gombákkal (Shepard*s pie)

MME MME
75 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A finomra vágott hagymát és sárgarépát pároljuk meg kevés olívaolajon. Adjuk hozzá a gombát, pirítsuk tovább. Tegyük bele a darált bárányhúst, majd pirítsuk meg ezt is. Öntsük fel levessel, dobjuk bele a csillagánizst, a rozmaringot, sózzuk, borsozzuk, és főzzük lassú tűzön, amíg elfő a leve.

Az áttört főtt burgonyát keverjük el a sajttal, a vajjal és annyi tejszínnel, amennyitől kenhető állaga lesz a pürének, sózzuk.

Terítsük el a ragut egy hőálló sütőtálban, kenjük rá a pürét, majd 200 fokon süssük aranybarnára.

Megjegyzés

Reni receptje és fotója, az Élet napos oldala blogban találjátok további receptjeit! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss