Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bárányborda zöldségekkel

120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók 2 személynek:
  • 2 szelet báránykaraj bordacsonttal
  • A páchoz:
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 citrom leve
  • 1 teáskanál reszelt gyömbér
  • őrölt feketebors
  • A körethez:
  • 40 dkg vegyes zöldségköret (fagyasztott)
  • bors
  • 2 evőkanál vaj

Elkészítés

Elkészítés: A húst megtisztítjuk, szárazra töröljük. A páchoz valókat összekeverjük, és a húsokat bedörzsöljük vele, majd egy jól záródó dobozban a marinádban hagyva 1 éjszakán át hűtőben érleljük.

Másnap a grillserpenyőt felforrósítjuk, és a húsokat meg-megforgatva 4-6 percig grillezzük. Kevés sóval ízesítjük, és meleg helyen tartjuk mindaddig, míg a zöldségkeveréket a vajon sóval és borssal fűszerezve megpároljuk.

Ezután tálaljuk a báránybordával.

Megjegyzés

Egyszerű, de finom étel. - zsuzsamama56

Ezek is érdekelhetnek

Friss