Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Barackos-pulykamelles quinoasaláta

Hozzávalók

  • 40 dkg Gallicoop pulykamell
  • bors
  • olíva olaj
  • 1 db cukkini
  • 1 bögre quinoa
  • zöldfűszersó
  • 2 db őszibarack
  • néhány levél friss menta
  • 1 db citrom leve

Elkészítés

    1. A pulykamellet kockára vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és forró serpenyőben egy kevés olívaolaj on minden oldalát aranybarnára sütjük. Kiszedjük, félrerakjuk, és az olaj ban roppanósra sütjük a megsózott cukkinit.
    2. A quinoát kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük, leszűrjük, és egy tálba tesszük. Megszórjuk zöldfűszersóval, rászórjuk a kész pulykamellet, a felszeletelt őszibarackot és a mentaleveleket. Meglocsoljuk olívaolaj jal és citromlével, és azonnal tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin