Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Barackos-mascarponés réteskosárkák

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 25 dkg mascarpone krémsajt
  • 2 evőkanál porcukor
  • 1 csomag réteslap
  • 1 tojásfehérje
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 2 dl tejszín
  • 1 csomag főzés nélküli vaníliás krémpor
  • barack (vagy bármilyen más gyümölcs)

Elkészítés

    Elkészítés: A réteslapból 10 x 10 négyzeteket vágunk. 3 négyzetből áll egy kosárka. A négyzeteket elforgatva helyezzük egymásra, és az alsó 2 négyzetet megkenjük tojásfehérjével, és úgy ragasztjuk össze őket. Ezt követően muffinformába tesszük az összeragasztott lapokat, és forró sütőben zsemleszínűre sütjük (kb. 3-4 perc).

    A mascarpone krémsajthoz hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot és a vaníliás krémport, majd jól elkeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és fokozatosan adagolva a krémhez adjuk.

    Ezt követően a krémet a kosárkákba töltjük, és a darabokra vágott barackkal díszítjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin