Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Barackos krémsajt torta

default user icon
Barackos krémsajt torta

Hozzávalók

  • 6 evőkanál teavaj
  • 15 dkg zúzott édeskeksz
  • 25 dkg natúr krémsajt
  • 50 g porcukor
  • 1 doboz őszibarack befőtt
  • 1,5 evőkanál zselatin
  • 60 ml meleg víz
  • 150 ml tejszín
  • 23 cm átmérőjű csatos tortaforma

Elkészítés

    A kekszet zúzzuk össze, keverjük össze az olvasztott teavajjal, majd egyenletesen nyomkodjuk el a tortaforma aljában, és tegyük hűtőszekrénybe amíg megkeményedik.
    A krémsajtot és a cukrot tegyük egy tálba, és jól keverjük össze.
    A barack felét botmixerrel pürésítsük, majd a gyümölcspürét keverjük a krémsajthoz.
    A zselatint oldjuk fel meleg vízben, majd adjuk a barackos krémhez.
    A tejszínt verjük habbá, és adagoljuk a krémhez. Ezt követően a krémet kanalazzuk a csatos tortaformába, majd tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt a torta tetejét díszítsük barack darabokkal.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin