Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Joghurtos-barackos pohárkrém

default user icon

Hozzávalók

  • 60 dkg őszibarack
  • 60 dkg natúr görög joghurt
  • 4 ek porcukor
  • 1 db citrom
  • 2 marék pisztáciabél (hántolt, sózatlan )

Elkészítés

    1. A barackot 1 percre forró vízbe mártjuk, majd emghámozzuk, és kimagozzuk. A negyedét cikkekre vágjuk, a többit pürésítjük. A joghurtot habosra keverjük a porcukorral és a megmosott citrom lereszelt héjával. A pisztáciát felaprítjuk.
    2. A pürésített barackot kelyhekbe vagy kisebb befőttesüvegekbe kanalazzuk, majd ráhalmozzuk a habosra kevert joghurtot. A hűtőbe tesszük, kb. 1 órára, hogy az ízek kissé összeérjenek. A barackcikkeket a behűtött kelyheken elrendezzük, végül mindet megszórjuk az aprított pisztáciával.

      még több pohárdesszert >>> 

       

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin