Elkészítés: A tojásokat 15 dkg cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk, és ásványvízzel lazítjuk a tésztát.
Bevonatos serpenyőben pici olajon elkezdjük egyenként kisütni a palacsintákat. Az első kisült palacsintát tányérra helyezzük, és a tetejére felszeletelt barackot helyezünk. Ezt megismételjük, ameddig van még barack. Ezután a rétegezést kakaós cukorral folytatjuk. Ehhez 15 dkg cukrot ízlés szerinti mennyiségű kakaóporral elkeverünk. A továbbiakban a kisült palacsintákat ezzel szórjuk meg. Az utolsó palacsinta tetejére nem teszünk semmilyen tölteléket.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre