Elkészítés: Megsütjük a piskótát, majd megvárjuk míg kihűl.
Felverjük a habtejszín 3/4-ét (a többit félretesszük díszítéshez), majd hozzáadjuk a barackos joghurtot. Ezt a kézi habverő leggyengébb fokozatán alaposan elkeverjük.
Közben a zselatint a barackbefőtt levében jól elkeverjük, és addig melegítjük, amíg felforr. Levesszük a tűzről, és elkeverjük a joghurtos tejszínhabbal.
Ha a piskótalapot kivettük hűlni a formából, akkor visszatesszük. Ráöntjük a piskótára a joghurtos krémet, és hűtőben hagyjuk szilárdulni kb. 3-4 órát.
Felszeljük a barackot, a tejszínt is felverjük, majd ízlés szerint díszítjük...
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre