A túrót összetörjük egy villával, majd hozzáadjuk a mascarponét, a nyírfacukrot és a vanília kikapart közepét. Habosra keverjük, majd félretesszük.
A babapiskótát megforgatjuk a kávéban, majd a felét egy jénai aljába sorakoztatjuk. Rákenjük a krém felét, majd rátesszük a felkarikázott banánt. Ezután befedjük a maradék babapiskótával, majd a krémmel, és néhány órát állni hagyjuk a hűtőben. Tálalás előtt meghintjük kakaóporral.
Félbevágott banánt teszünk egy csónak alakú tálba, majd ráteszünk egy adag tiramisut. Tejszínhabbal és csokiöntettel díszíthetjük.
Vannak, akik kerülik a nyers tojást, így nekik különösen ajánlott ez a recept, ugyanis egy speciális tiramisu krémmel állíthatjuk elő ezt a banános csodát. Buon appetito! :) - szmarco
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!