Elkészítés: Megfőzöm a pudingot a tejjel és a cukorral. Amikor elkészült, belekeverem a kókuszreszeléket és a rumaromát (ízlés szerinti mennyiséget, de akár el is hagyható). A csomósodás elkerülése érdekében érdemes gyakran megkeverni, míg langyos nem lesz.
Felkarikázom a banánokat, majd egy tálba elkezdem rétegenként rakni a hozzávalókat. A sorrend: keksz, puding, banán, míg el nem fogy. A felső réteg mindig a gyümölcs legyen. A tetejét aszalt gyümölccsel díszítem, de ha nincs otthon, a banán is tökéletes.
Beteszem a hűtőbe, hogy megdermedjen a puding és megpuhuljon a keksz.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre