Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Banános piskótatekercs II.

45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pudingporokból 5-5 dkg cukor hozzáadásával és az utasításnak megfelelően külön-külön elkészítjük a pudingot, majd hagyjuk kihűlni. A puncsos pudingot a rummal ízesítjük.

A vajat habosra keverjük a maradék - 20 dkg - cukorral, majd 3 részre osztjuk. Mindegyik pudinghoz adunk 1-1 rész vajas krémet és simára keverjük.

A piskótatekercset kiterítjük, majd hosszában felváltva, csíkokban megkenjük a krémekkel. A banánokat meghámozzuk, meglocsoljuk citromlével, 1 darabot felkarikázunk, a többi banánt az olvasztott csokiban megforgatjuk, a piskóta szélére fektetjük, majd a piskótát feltekerjük, a megmaradó krémmel bekenjük, és banánkarikákkal, tejszínhabbal díszítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss