Elkészítés: A pudingporokból 5-5 dkg cukor hozzáadásával és az utasításnak megfelelően külön-külön elkészítjük a pudingot, majd hagyjuk kihűlni. A puncsos pudingot a rummal ízesítjük.
A vajat habosra keverjük a maradék - 20 dkg - cukorral, majd 3 részre osztjuk. Mindegyik pudinghoz adunk 1-1 rész vajas krémet és simára keverjük.
A piskótatekercset kiterítjük, majd hosszában felváltva, csíkokban megkenjük a krémekkel. A banánokat meghámozzuk, meglocsoljuk citromlével, 1 darabot felkarikázunk, a többi banánt az olvasztott csokiban megforgatjuk, a piskóta szélére fektetjük, majd a piskótát feltekerjük, a megmaradó krémmel bekenjük, és banánkarikákkal, tejszínhabbal díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre