Elkészítés: A száraz hozzávalókat (liszt, sütőpor, kakaópor, szódabikarbóna) és a nedves hozzávalókat (tojás, cukor, olaj, kefir) külön tálban összekeverjük. Egy lábasban felmelegítjük (nem szükséges forralni) a nutellát a pépesített banánnal, a kókuszreszelékkel és a rummal. A száraz hozzávalókat beleöntjük a nedvesbe, enyhén összekeverjük (épp hogy egynemű legyen), beleszórjuk az étcsokit és a nutellás-banános masszát, majd a kivajazott muffinsütőkbe adagoljuk, tetejét megszórhatjuk pörkölt dióval illetve mogyoróval. Kb. 18-25 percig sütjük, fogpálcikával/tűvel ellenőrizzük, hogy átsült-e.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre