Egy tálba összekeverjük a lisztet, az apróra vágott diót, a cukrot, a sütőport, az őrölt szerecsendiót, a fahéjat, a szódabikarbónát és a sót.
Egy másik tálban habverővel összekeverjük a mandulatejet, a villával összetört banánt, az olvasztott vajat és a vaníliakivonatatot. Hozzáadjuk a tojást, felverjük, és összeöntjük a lisztes keverékkel.
Alaposan összekeverjük, majd olívaolaj jal kikent palacsintasütőbe kanalazunk egy kis adag tésztát, és a szokásos módon kisütjük a palacsintákat. Dióval és banánnal tálaljuk.
Néhány év alatt a konyha az egyszerű, funkcionális helyiségből fokozatosan vált az otthon lelkévé. Ehhez igazodnak a legújabb trendek is, amelyeket március 1-3. között te is megcsodálhatsz a 2019-es Konyhakiállításon. Hamarosan találkozunk a Budapest Arénában, de addig is inspirálódj izgalmas trendkörképünkből!
Zsuzsáék szeretik a régi, kicsit szabálytalan tárgyakat, így egyértelmű volt, hogy a nagymamától örökölt lakásban nem próbálnak ultramodern tereket létrehozni; megőrizték az eredeti hangulatot, új ízekkel fűszerezve.
A városi nomádok ugyanúgy vándorolnak, mint hajdan pusztában élő elődeik, városról városra, lakásból lakásba költöznek – ehhez az életmódhoz idomult az otthonuk is.